Vi är erfarna snickare

Vi kan snickararbeten

Till oss på Grönfoss kan du vända dig om du är i behov av en snickare. Vi kan ta oss an de allra flesta snickeriarbeten och levererar alltid med en garanti. Det betyder att vi fortsätter att arbeta till dess att du är helt nöjd. Våra professionella och kunniga hantverkare har lång erfarenhet och kunskap inom majoriteten av alla former av snickerier och hjälper till där det behövs.

Ett brett område

Snickerier är ett väldigt brett begrepp som kan innefatta många olika saker. Det kan till exempelvis vara så att du vill ha hjälp med att bygga en altan där familjen kan njuta av sköna sommarkvällar, men det kan också handla om att bygga en ny trappa till övervåningen eller förnya fönster- och dörrkarmar. När du anlitar oss för snickeriarbeten kan du vara säker på att du får den bästa möjliga servicen. Alla våra arbeten präglas av noggrannhet, såväl som en mycket stark känsla för de allra finaste detaljer. Det ska kännas tryggt för kunder att använda sig av Grönfoss och därför ser vi till att alltid åtgärda problem om det är så att du inte är helt nöjd.

Använd ROT-avdraget

Våra snickare kan du anlita för alla olika typer av bygg- och renoveringsprojekt. Vi har konkurrenskraftiga priser och naturligtvis kan du använda dig av ROT-avdraget. Kanske vill du fixa till köket så att det blir precis som du önskat dig eller så behöver badrummet sig en uppfräschning? Vi jobbar hårt för att se till att möta alla kunders unika behov och erbjuder även finsnickeri. Har du frågor eller funderingar om vilken typ av arbete som våra snickare kan hjälpa dig med är du välkommen att kontakta oss! En konsultation för att ta reda på vad just du behöver och vad vi kan göra för dig är alltid kostnadsfri!