Vi hjälper dig med renoveringar

Renovering för alla tillfällen

Att renovera sin lägenhet eller sitt hus är något som alltid har varit populärt och uppskattat, men under de senaste åren har renoveringarna verkligen skjutit i höjden. Allt fler har börjat värna mer om den bostad som de har och önskemålen om att få omvandla dessa är många. En renovering kommer inte bara att ge dem som bor i bostaden en mycket bättre livskvalitet, utan det kan även höja värdet på din bostad. Det betyder att din renovering kan ligga till grund för hur mycket du får för bostaden i samband med en försäljning.

Vi har lång erfarenhet

Vi på Grönfoss har lång och mångårig erfarenhet av bygg och renoveringar. Det betyder att vi står redo att hjälpa dig med alla typer av renoveringsprojekt. Att utföra ett renoveringsprojekt på egen hand kan vara svårt och tidskrävande och därför rekommenderar vi att du vänder dig till ett professionellt företag med kunniga hantverkare. Till oss kan du vända dig oavsett om det är en mindre eller mer omfattande renovering som ska utföras. Det kan handla om något så enkelt som att du vill byta fönster på din bostad, till att du vill riva ut hela det gamla köket och sätta in ett nytt.

Vi vet vad vi gör

Grönsfoss strävar alltid efter att möta kundens behov och önskemål. Tillsammans går vi igenom ditt renoveringsprojekt och kommer fram till en plan som passar alla. Då vi är registrerade för F-skatt kan du med fördel använda dig av ROT-avdraget och på så vis sänka dina renoveringskostnader. Vi vill att det ska vara så enkelt som möjligt för dig att anlita oss och hjälper dig därför med hela ansökningsprocessen hos Skatteverket. Det enda som krävs är att du själv vet med dig att du har avdrag kvar att nyttja. Vi sköter resten och ser till att du får en faktura som är reducerad och klar!