Vi hjälper dig med köksrenoveringen

Att renovera köket kräver kunskap

Att utföra en köksrenovering på egen hand är fullt möjligt, men det kräver också mycket kunskap och erfarenhet för att arbetet ska bli gjort på ett snyggt och hållbart sätt. Att anlita professionella hantverkare för arbetet är således det bästa alternativet. När du vänder dig till oss på Grönfoss kan du vara säker på att du får en renovering av ditt kök som håller länge och som är enligt dina önskemål.

Vi är med dig hela vägen

Till oss på Grönfoss kan du vända dig om du är i behov av hjälp med hela eller delar av din renovering. Det betyder att du kan anlita oss för totalentreprenad där vi finns med från början till slut, eller att du kan utföra renoveringen själv, men ta in oss för de lite svårare momenten. Vår kunniga och utbildade personal vet precis hur de ska gå tillväga för att du ska känna dig trygg och erbjuder en service i toppklass. En renovering av köket kommer inte bara att bidra till att du får ett hem som du kommer att trivas mycket bättre i, utan en mer omfattande renovering kan också ligga till grund för att värdet på din bostad höjs.

Vi tar oss an små som stora projekt

Behöver du hjälp med att byta blandare? Ska du dra nya avloppsrör eller vill du få ny inredning på plats? Inga problem! En köksrenovering är tidskrävande, men med professionella och kunniga hantverkare blir renoveringen lekande lätt. Inför en renovering av ditt kök kan vi inte bara hjälpa dig att få arbetsmomenten utförda korrekt, utan vi kan även bistå med planritning, design, rådgivning och inspiration. Vi tar med oss alla verktyg som behövs och arbetar enligt de branschregler som råder. Naturligtvis ser vi även till att alltid ha ett öga på miljön under tiden vi arbetar. Med det menar vi att miljöaspekter alltid får vara en viktig del av allt vårt arbete.